'T RAADHUIS FRESH MADE FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Raadhuis Fresh Made Food. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2023 om 21:53 Het eten was merendeel koud en achteraf zijn helaas 4 van de 13 personen ziek geweest. Erg jammer het contact was verder prima. Wel jammer dat we de frietjes los moesten bestellen en er geen grote zakken zijn voor een andere prijs, zeker zonder saus.
23 apr 2023 om 20:36 Het eten was erg lekker en vers! Dat ik in de spitstijd wat langer op mn eten moest wachten, vond ik totaal niet erg! Zeker een aanrader.
13 apr 2023 om 22:02 Het eten duurde te lang.Als je op de tijd klikt hoelaat je het eten wilt hebben had ik die in half 6 staan en ik kreeg er een later per mail dat ie door geschoven was na half 7 ongeveer dat kan echt niet moet gewoon op jullie tijd letten als we die a
15 mrt 2023 om 12:22 Er zat geen smaak aan, de gehaktballetjes waren keihard, echt zonde van mijn geld
11 mrt 2023 om 19:54 Heerlijk eten, snel bezorgd
4 mrt 2023 om 20:59 De volgende keer gewoon twee zakken pakken ipv een bak met eten op zijn kant er in te zetten waardoor alles onder het vet zat. Alles in de zak zat onder het vieze vet van de shoarma.Eerst alles schoongemaakt en hierna was ons eten al ver afgekoeld.
4 feb 2023 om 23:22 Mijn bestelling was midden in spitstijd. Ik had rekening gehouden met een langere bezorgtijd. Veel keuze uit gerechten. Erg vriendelijke bezorg(st)er. De kwaliteit van het eten was smaakvol. De prijs/kwaliteit is goed. Aanrader!!
4 feb 2023 om 19:48 Heel divers aanbod maar ondanks dat echt ontzettend lekker
29 jan 2023 om 8:07 Kwaliteit eten was zoals altijd goed. Bezorging iets te laat, maar wel heel vriendelijk.
28 jan 2023 om 20:10 Het eten was echt wat te laat als normaal.De loempia's waren wat taai.Ik ben wat anders gewend.
3 jan 2023 om 22:59 Eten was heerlijk en ook goed ingepakt, bezorging tijd is prima. Tot nu toe had ik geen problemen mee gehad. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heel fijn dus! Zeker een betaalbare aanrader :)