'T RAADHUIS FRESH MADE FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Raadhuis Fresh Made Food. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 18:19 Lekker snel bezorgt goed ingepakt. Het smaakte heerlijk. Ik bestel hier vaker en het is altijd goed.
27 nov 2022 om 22:08 Was lekker en goed, sneller bezorgd dan voorspeld! Kortom voor herhaling vatbaar!
25 nov 2022 om 13:58 Ruime porties voor goeie prijs/kwaliteit. Wij gaan hier vaker bestellen!
28 okt 2022 om 18:32 Lekker snel bezorgd
24 okt 2022 om 19:26 Prima gesmaakt
24 okt 2022 om 0:29 Bijna twee uur op het eten gewacht na bestelling. Wel jammer dat dat zolang duurde. Wij hadden o.a. 1x nasi met een gebakken eitje waarop het eitje ontbrak, ondanks dit smaakte het goed.
3 sep 2022 om 18:20 Snel bezorgd en heel lekker
6 aug 2022 om 19:26 De bezorging was sneller dan aangegeven helemaal top. Heerlijk eten
31 jul 2022 om 12:54 Eerste keer besteld,maar dat gaan we zeker meer doen. Heerlijke broodjes en goed belegd.
23 jul 2022 om 19:43 Snelle bezorging, lieve bezorger en heerlijk eten. We hadden een broodje gezond en de tagliatelle met spinazie, misschien als tip om bij de tagliatelle ook een vegetarische optie van ‘vlees’ erbij te doen.
16 jul 2022 om 7:36 Mijn eten was lekker de noodles met kip. Alleen mijn zoon had pizza salami besteld maar die vond ie niet lekker omdat daar veel te veel kaas op zat dus heeft hem niet helemaal op ik had ook geproeft en kreeg er wel wat buikpijn van van dat teveel ka
23 jun 2022 om 23:27 Pannekoek appel, stokbrood raadshuis , friet stoofvlees met salade ,allemaal dik in orde